fbpx

Voeding

Een gezond gewicht bereiken is een eitje......

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? Of heb je vragen over voeding? Sportcentrum Ouderijn helpt je hierbij met voedingsadvies. Zowel leden als niet-leden kunnen het voedingsprogramma volgen.

Heb je al vaker geprobeerd je bewuster met je voeding om te gaan? Maar is het je niet gelukt? Met de intensieve coaching en motivering van onze diëtiste Maud zul je een gezonde leefstijl ontwikkelen met blijvend resultaat. 

De diëtist, jouw coach voor verandering

Maud helpt als diëtist cliënten een gezonde leefstijl aan te leren door te veranderen. In gedrag en in leefgewoonten. Inmiddels geeft ze coaching op elke leefstijlfactor: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Met de focus op gedragsverandering. 

Ze helpt mensen met overgewicht en obesitas af te vallen naar een gezond gewicht door hun gedrag en gewoonten te veranderen. Maud ziet het als een uitdaging om je zo goed mogelijk te begeleiden. Enthousiasme, persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid staan bij haar hoog in het vaandel. Lees hier meer over Maud.

Hoe? Met dagelijkse kleine focuspunten. Stap voor stap slijt verandering erin. Met de Gezonde Gewichtsformule start je met een schone lei en een juiste methode. Want volgens Maud kan iedereen afvallen met veel verschillende ‘dieetjes’. Maar langdurig resultaat boek je vanaf de wortel van het probleem. Geen ‘dieetjes’… maar ‘weetjes’ over je eigen gedrag.

Wil je zelf starten met het veranderen naar een gezond gewicht? Download dan gratis hier de Gezonde Gewichtsformule.

Coaching & gratis kennismaking      

Als kennismaking maakt Maud gebruik van gratis wandelsessies. In de wandelsessie kun je al je vragen bij haar neerleggen. Je bespreekt samen met haar hoe ze jou het beste kan helpen om jouw leefstijl te verbeteren. Waarbij doelen worden besproken die jij graag zou willen bereiken. In overleg wordt afgestemd wat de beste coaching is, afgewogen aan jouw behoeften en wensen. Ze is hierbij benieuwd naar jouw huidige leefstijl; wat beweegt jou, waarom voel jij nu wat je nu voelt en welke kern moeten we nu écht gaan aanpakken.

Om er achter te komen of Maud de geschikte persoon is om jou te helpen, nodigt ze je graag uit voor een gratis wandelsessie. Samen bespreken we in 30 minuten waar jij graag bij geholpen wilt worden. Ben jij klaar om de stap te zetten naar jouw nieuwe leefpatroon, meld je dan hier aan voor de gratis 1-op-1 wandelsessie.

Maud begeleidt haar cliënten vanuit het ‘Expeditie SCO Afvalprogramma’ van Sportcentrum Ouderijn. Daarnaast geeft ze ook individuele coaching aan haar cliënten voor een op maat gemaakt voedingsplan en begeleiding. Neem voor meer informatie en vragen persoonlijk contact op.

Meer weten?

Behoefte aan meer informatie? Wellicht zoek je meer informatie over de volgende onderwerpen:

–  Begeleiding

– Gezonde Gewichtsformule

– VBO-model

– Tarieven & Vergoedingen

– Blog Tips & Recepten

– Online Coaching

Contact

Maud Bogers is op dinsdagochtend en woensdagavond aanwezig.

Om een afspraak te maken kun je bellen naar 06-12984250 of mailen naar [email protected]. Geef daarbij duidelijk aan dat je een afspraak wilt op de locatie in Vleuten.

Voor meer informatie kun je kijken op www.goedgevoedgoedgetraind.nl.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is

Scroll naar top