fbpx

Expeditie SCO gaat weer starten!

Vanaf eind september gaan we wegens succes weer van start met expeditie SCO! Een programma van 12 weken onder deskundige begeleiding.

We gaan voor jou persoonlijk het ideale trainingsschema in elkaar zetten, daar ga je individueel mee aan de slag, maar ook in groepsverband omdat de sportbeleving zo belangrijk is. Er word speciaal voor deze expeditieleden een groepsles op het rooster gezet waar alleen zij aan deel kunnen nemen. We werken samen en met elkaar om de best haalbare resultaten te bereiken.
Aan het begin en aan het einde van het begeleidingstraject wordt uitgevoerd om nauwkeurig te meten uit welke componenten je lichaamsgewicht is opgebouwd. Na afloop heb je dus een mooi overzicht van je behaalde resultaat!

De dietiste verzorgt een individuele voedingsintake bij de start van het traject en daarna volgen er nog enkele updates en als afsluiting een eindgesprek.

Al met al een super programma dat je bijna niet aan je voorbij kan laten gaan. Zeker niet als je behoefte hebt aan dat extra zetje, de drempel soms net te hoog is om naar het sportcentrum te komen of je simpelweg met een kleine groep mesnen nu eens ECHT aan je individuele doelstelling wilt gaan werken!

Wij bieden je DE kans!

Voor informatie mail naar info@sportcentrumoudenrijn.nl

Scroll naar boven