fbpx

Even voorstellen: Said el Badaoui

Ik ben Said el Badaoui, 34 jaar en woon in Utrecht. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes van 1 en 3 jaar oud. Mijn hobby’s zijn reizen, lekker eten en genieten van het leven. Ik ben 4 dagen per week werkzaam bij Verder B.V. in Vleuten. Daarnaast ben ik trainer/coach bij Thai-Kickboks Academy Elotmani-gym in Amstrdam en Fightclub 030 in Utrecht. Daar geef ik les aande wedstrijdgroep en de profs die daar hun brood mee verdienen.

Het begin
Ik krijg vaak de vraag hoe ik daar terecht ben gekomen. Ik begon als 14-jarige te kickboksen en had hier toen schijnbaar aanleg voor, waardoor ik op 17 jarige leeftijd debuteerde als prof en zo de hele wereld af reisde voor wedstrijden. In 2001 kreeg ik een zwaar motorongeluk, wat voor mij helaas einde verhaal betekende voor het kickboksen. Bij kickboksen teken je een contract voor een aantal partijen of je vecht losse partijen en daar krijg je betaald voor.

Lesgeven en begeleiden
Wanneer je geblesseerd bent, heb je dus ook geen inkomsten meer en moest ik op zoek naar iets anders. Zo kwam ik in 2003terecht bij Verder B.V. en heb ik het kickboksen moeten laten gaan. In 2004 opende een oudegoede collega vechter een sportschool in Amsterdam en kreeg ik de vraag of ik hem zou willen helpen met het lesgeven en begeleiden van jongens. Sindsdien ben ik weer begonnen met het begeleiden van wedstrijdgroepen en profs.

Kickboksles bij Oudenrijn
Kort geleden werd ik benaderd door Liana van Sportcentrum Oudenrijn of ik kickbokslessen wilde geven. Dat leek me hartstikke leuk, omdat het leuk is om een goede basis te leren en je snel vooruitgang ziet bij dit soort groepen.

Gratis proefles
Ben je nog geen lid? En wil je graag kennismaken met Kickboksen? Vraag dan een gratis proefles aan. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.

Scroll naar top