fbpx

Even voorstellen……..Maureen

Ik ben Maureen, 42 jaar en woonachtig in Vleuten.
In het dagelijks leven houd ik mij hoofdzakelijk bezig met mijn twee grootste hobby’s, namelijk reizen, wat ook mijn grootste passie is, en sporten. Twee waar ik met veel enthousiasme en plezier mijn werk van heb kunnen maken. Zodra het dan ook enigszins mogelijk is, stap ik in het vliegtuig naar een mooie inspirerende bestemming of spring ik op de latten om de Oostenrijkse of Franse Alpen af te suizen en te genieten van de mooie natuur. Verder breng ik graag mijn vrije tijd met mijn man en vrienden door en ben ik gek op lekker eten. Uiteraard wil ik wel fit blijven en daarom ben ik al vanaf het eerste moment lid geworden van onze sportschool om onder andere deel te nemen aan de groepslessen en funxtion.

Mede dankzij het team heerst er altijd een open en prettige sfeer en ben ik blij dat ik hier nu deel van uit mag maken.Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en als jullie iets willen weten dan help ik jullie graag verder.
Tot snel!

Met sportieve groet,

Maureen

Scroll naar boven