fbpx

Even voorstellen…….Mariska

Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn

Yoga is een passie van mij! De combinatie van zowel kracht als lenigheid én mentale oefeningen door middel van flow of meditatie is een grote uitdaging. Het resultaat voor mij in het dagelijks leven is beweegbaarheid in mijn lijf en meer focus en geduld. Wetende dat ik tot het einde van mijn leven hiervoor mag oefenen, want klaar ben je nooit! Ik vind het super dat ik naast invallessen door het jaar heen, al 2 zomers de yogalessen op SCO verzorg. Een mooi vervolg is dan ook een vaste les op donderdagochtend 10.00 uur! Soms neem ik mijn Indiase harmonium mee om zingend af te sluiten. Want naast yoga is zingen mijn natuur. Ik heb conservatorium gedaan en geef al meer dan 14 jaar met veel plezier zangles in mijn eigen Zangstudio Leidsche Rijn. De overstap om yoga en muziek te combineren was dan ook meer dan logisch. Ik hoop dat je tijd hebt om eens te komen naar mijn les: startend op donderdag 19 september 10.00 uur!

Scroll naar boven