Even voorstellen: Marcel Fiorenza

Hi allemaal!!

Nou even een stukje schrijven… pfff niet echt mโ€™n sterkste kant ๐Ÿ˜‰ย Vaak luister ik naar de naam Marcel of Fio, Mars wordt ook wel vaak genoemd.ย Tja wat zal ik eens schrijven…

Ik ben zoโ€™n 6 jaar werkzaam in deze mooie branche alsย groepsfitnessinstructeur en met heel veel plezier moet ik je zeggen!ย Van huis uit ben ik elektricien, ongeveer 18 jaar. De sport heeft altijd een belangrijke rol in mโ€™n levenย gespeeld. In 1991 ben ik gestart met een bijzondere sport Taekwondo, Koreaanse verdedigingssport.

Al gelijk na een paar jaar vond ik deze sport zo gaaf dat ik besloot om hierin te gaan lesgeven.ย Daarnaast vond ik het ook belangrijk om eerst mensen te kunnen genezen alvorens ze pijn te doen,ย klinkt gek he.. Dus ik ben tegelijk met de Taekwondo instructeur opleiding een aantal massageย opleidingen gaan volgen zodat ik beide kanten van de medaille kon ervaren en zien.

Hoe kom je dan in de fitness wereld terecht?? Eigenlijk ben ik er ingerold. Ik werkte in de bouw maarย daar had ik het niet meer naar mโ€™n zin, ik haalde daar geen voldoening meer uit. Het sportcentrumย waar ik aan het revalideren was van een enkel blessure zocht mensen. Daar heb ik gelijk opย gereageerd en ben mee gaan doen met verschillende lessen. Ook ben ik gaan meelopen in de fitnessย om ook daar te zien hoe het er aan toe ging. Al snel werd naar de opleiding voor fitnesstrainerย gestuurd. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Opleidingen 2000 in Breda waar ik ook gelijk de Personalย Trainer opleiding ben gaan volgen.

Naast de groepsfitness lessen ben ik ook nog werkzaam als masseur op twee vaste locaties en opย aanvraag van de klant. Daar verzorg ik o.a. sportmassage, ontspanningsmassage, Shiatsu massage,ย voetreflex massage en stoelmassages.

Op de dinsdagavond van 18.00 tot 22.00, kan je me vinden op de fitness vloer waar ik met veel plezierย en enthousiasme jullie begeleid. Ik hou van uitdagingen en kan op zn tijd een beul zijn, vooral inย Function om 19.30. Daar aansluitend is er een heerlijk buikspierkwartier waar je even lekker los kanย gaan.

Ik verzorg diverse lessen( o.a. Less Mills Bodypump, Bodycombat, Pilates, Spinning ยฎ en werk alsย Fitnessbegeleider en Personal trainer op diverse locaties in Nederland. Daarnaast verzorg ik ook nogย Smallgroup trainingen, TRX Suspension trainingen, seniorenfit etc.

โ€˜The way to vitality is in youโ€™

Scroll naar boven