fbpx

Even voorstellen………Lisette

“Alles kan, als jij het laat gebeuren… Ik weet wat mij beweegt, dus ik vraag mijn sporters altijd naar wat hen beweegt, aangezien iedereen zijn of haar eigen reden heeft om te bewegen: conditie, gezondheid, prestatie, ontspanning. Dat is het vertrekpunt voor mijn begeleiding, de rest volgt daarna.”

In 2010 liep ik mijn eerste marathon. Daarna ben ik niet meer gestopt… Sport, hardlopen en bewegen zijn intrinsiek onderdeel van mijn leven. Als Toegepast psycholoog, Vitaliteitscoach, Runningtherapeut®, Fitness en Personal trainer, houd ik mij binnen diverse samenwerkingsverbanden bezig met trainen en begeleiden van sporters, waarbij speciale aandacht uitgaat naar de mentale aspecten van bewegen. Ook begeleid ik zowel individuele sporters als loopgroepen en bedrijventeams naar een persoonlijke doelstelling of specifiek evenement.

Hardlopen is mijn passie:  Genieten, beleven, presteren.

Scroll naar boven