Even voorstellen: Chotimah en Gaby

Hallo sporters & kids!

Mijn naam is Chotimah en in oktober ben ik weer gestart in de kinderopvang. Voor sommige een bekend gezicht en voor anderen misschien wel een nieuw gezicht. Want 8 jaar geleden werkte ik 5 jaar lang een aantal ochtenden in de week in de kinderopvang. Om weer terug te zijn op mijn oude plekje is een feest voor mij.

Samen met de lieve stoere kids maken wij een leuke gezellige maar ook leerzame ochtend van. Spelletjes, kleuren en samen vrolijke liedjes zingen staan op het ochtendprogramma. Wil jij graag een kijkje nemen op de vrijdagochtend? Kom gerust langs!

Sportieve groet,
Chotimah

 


Hallo allen,

Mijn naam is Gaby en ben 43 jaar en woon in Vianen. Ben getrouwd met Otto en we hebben samen 4 kinderen Stefan (15), Kim (13), Manon (11) en Thomas (9). Een druk huishouden dus wat ik vanaf begin oktober met veel plezier combineer met het werken bij Sportcentrum Oudenrijn. Wat ik nog doe in de spaarzame vrije tijd dat is genieten van mijn gezin en basketball (in 2013 bijna sport vrijwilligster van het jaar geworden voor deze ontzettend stoere sport).

Groetjes,
Gaby

Scroll naar boven