Even voorstellen Chantal

Mijn naam is Chantal, 35 jaar en woonachtig in Vleuten samen met mijn vriend en onze twee dochters.
Wat ik het liefste doe is genieten van mijn gezin en veel tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ik hou erg van reizen en heb al veel van de wereld mogen zien. Ibiza is inmiddels onze favoriete bestemming.

September 2016 was mijn eerste ontmoeting met Sportcentrum Oudenrijn, ik heb toen deelgenomen aan de 3e editie van de inmiddels erg populaire Expeditie SCO. Ik had toen niet kunnen bedenken dat de deelname mij zoveel positiefs zou brengen.
Inmiddels ben ik fitter dan ooit en is sporten een hobby van mij, iets wat ik met veel plezier doe.
De prettige sfeer op de sportschool, mijn sportmaatjes en de sportinstructeurs maken dit mede mogelijk.

Ik ga nu deel uit maken van dit fantastische team en zal te vinden zijn achter de balie van de fitness.
Graag zie ik jullie daar snel om te helpen met de vragen die er zijn en hoop ik mijn ervaringen van de afgelopen twee jaar met jullie te kunnen delen.

Tot snel in het sportcentrum!

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven