Een update van Jasper

De traditionele drukke maanden januari en februari liggen al weer achter ons. De hoogste tijd voor een update:

          Inschrijven groepslessen: In januari zijn we gestart met het online inschrijven voor lessen. Voor iedereen nieuw en ‘wennen’. Een kleine twee maanden later zijn wij blij met hoe het gaat. Een aantal leden maakte zich zorgen om dat de lessen door het online inschrijven voller zitten. Wellicht is dit deels waar, maar het voornaamste verschil komt niet door het online inschrijven, maar door het feit dat januari traditioneel veel drukker is dan december (toen we nog niet online inschreven).
Wij hebben geprobeerd iedereen te helpen de afgelopen twee maanden. Zodanig dat je niet steeds opnieuw in hoeft te loggen, maar het als een app op je telefoon te hebben staan. Heb je dit nog niet; loop even langs bij de balie!
Tot slot nogmaals het verzoek om je tijdig uit te schrijven mocht je onverhoopt toch niet meedoen aan een les.

          Onze app houdt op te bestaan. Mocht een groepsles onverhoopt niet doorgaan laten we dit persoonlijk weten aan diegene die ingeschreven zijn en niet meer via een push-bericht. Ik wil jullie dan ook vragen de app van jullie telefoon te verwijderen. 

          We hebben de FunXtionvloer fors uitgebreid. Niet om aan meer personen tegelijk les te kunnen geven, maar juist om een plek te bieden aan eenieder die grondoefeningen wilt doen tijdens de lesjes. Het nieuwe deel van de vloer zal dan ook niet gebruikt worden voor de FunXtion. 

          Binnen drie maanden gaan we afscheid nemen van onze zonnebanken. Niet omdat deze niet meer functioneren, maar omdat wij dit niet vinden passen bij een gezonde levensstijl. De komende tijd zullen we dit netjes afhandelen met mensen die nog tegoeden hebben voor onze zonnebank.

          In de komende maanden zullen wij ook de zone bij onze voordeur en op ons terras rookvrij gaan maken. Ook omdat wij dit niet vinden passen bij wie wij willen zijn. Wel zullen wij, op veel minder prominente plekken, zorgen voor een rookruimte.

          Spinningfietsen; al lange tijd hebben wij de grote wens voor nieuwe spinningfietsen. Er zijn zelfs al testfietsen geweest. Hoewel ik, gezien de enorme investering die het is, nog geen garantie kan geven over het aanschaffen hiervan wil ik hier wel nogmaals duidelijk maken dat nieuwe spinningfietsen echt bovenaan onze investeringslijst staat. Zodra het kan zullen we dit onmiddellijk doen en communiceren.

Scroll naar boven