fbpx

Doe jij ook mee aan de Workshop Voeding van diëtistenpraktijk van Overveld?

Weet jij precies wat wel/niet goed voor je is op het gebied van voeding? Maar lukt het toch niet om dit voedingspatroon vast te houden? Val je steeds opnieuw weer terug in oude gewoontes en snap jeniet waarom je die strijd met jezelf steeds verliest?  Dan is dít misschien iets voor jou: een workshop waarin voeding en psychologie bij elkaar komen! Samen met een coach zul je leren om op een andere manier te gaan denken.

Los je problemen echt op!

Het grote verschil is dat deze methode niet doet aan ‘positief denken’. Je kunt namelijk wel denken dat je problemen niet bestaan, maar daarmee los je je problemen niet op. Je helpt jezelf hier niet mee, bestrijden heeft geen zin. En dus is het heel belangrijk dat je je problemen erkent. Mag je pijn hebben? Mag je dingen moeilijk vinden? Mag je vervelende gedachten hebben? Ja, dit mag! Het hebben van angstige en negatieve gedachten en gevoelens is heel normaal. Het hoort een beetje bij ons mens zijn.

Meld je nu alvast aan

De datum en tijd van de workshop zijn nog niet bekend. Dit is ter inventarisering voor de interesse die hierin is. Heb je interesse, meld je dan aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Of kijk op www.dietistenpraktijkvanoverveld.nl 

Scroll naar top