Compensatie abo’s & bericht n.a.v persconferentie

Beste leden,

Afgelopen week werd al duidelijk dat de lockdown verlengd zou worden en dat is tijdens de persconferentie van 12 januari bevestigd. Voor nu tot en met 9 februari. Wederom vervelend nieuws, maar we moeten het er simpelweg mee doen. Accepteren en vooruitkijken!

Wij doen er nog steeds alles aan om het vol te houden. Jij ook? De komende periode zullen wij onze online lessen vervolgen en hoogstwaarschijnlijk nog wat uitbreiden. Klik hier voor meer informatie over ons online aanbod.

V.w.b. je abonnement geven we jou dezelfde mogelijkheden als wij in de nieuwsbrief van 29 december hebben aangegeven. Wij willen je in ieder geval weer ontzettend bedanken voor alle steun. Een grote meerderheid van onze leden blijft ons helpen! Dat geeft ons enorm veel energie!

Voor alle duidelijkheid, dit zijn de keuzes:

  1. Ik wil mijn abonnement opschorten. Concreet wordt de verloren tijd achter je abonnement geplaatst.
  2. Ik wil mijn abonnement voor 50% opschorten. Concreet wordt de helft van de verloren tijd achter je abonnement geplaatst.
  3. Ik maak geen gebruik van het opschorten van mijn abonnement.

Je kunt je keuze middels een mail aan info@sportcentrumoudenrijn.nl ons laten weten, maar als je het op een later moment wilt doen dan is dat geen probleem. Wij zullen het dan achteraf corrigeren. Wij vragen om jullie geduld als het gaat om het beantwoorden van alle mails. Je kunt je wellicht voorstellen dat wij veel mails ontvangen en dat kost wat doorlooptijd. Heb je je keuze al doorgegeven en wil je deze niet veranderen, dan hoef je niet nogmaals te mailen.

Houdt vol, blijf fit, blijf gezond!

Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven