Bruessing permanente make-up

Permanente make-up

Over Bruessing The Secret of Beauty

Mijn naam is Laura Bruessing. 36 jaar en zal per 1 oktober mijn bedrijf “Bruessing The Secret of Beauty” verhuizen naar en in het pand van sportcentrum Oudenrijn. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in Permanente make up maar ook in medische pigmentatie. Onze specialisme is opgebouwd door een zorgvuldige combinatie van de juiste opleidingen, de nieuwste snufjes en technieken, de nieuwste trends en uiteraard oog voor detail en de cliënt.
 
Ons doel is om iedereen die onze salon voor één of meerdere behandelingen binnenkomt, de salon verlaat met een grote glimlach en een gestegen zelfvertrouwen. 
 
Wij hebben gekozen voor deze mooie locatie in het sportcentrum Ouderijn omdat er meerdere bedrijven zijn gevestigd die volgens mij goed aansluiten bij elkaar en elkaar kunnen versterken.
 
Permanente make-up is dé manier voor vrouwen om altijd stralend voor de dag te komen!
 
Onze salon voldoet aan alle hygiëne-eisen van de GGD. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij ons in veilige en deskundige handen bent! Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-up specialisten (NSGP), wat functioneert als een kwaliteitskeurmerk.
 
Kom gerust eens binnen om onze nieuwe salon te bewonderen! 
Of neem een kijkje op onze website.
Fitness & Groepslessen – Gratis proefles?
      Scroll naar boven