Bootcamp met speciale loopclinic

Op 19 & 21 januari, 16 & 18 februari en op 16 & 18 maart organiseert Sportcentrum Oudenrijn in samenwerking met Rob Druppers Running Academy een bootcamp met speciale loopclinic. Je krijgt dus niet alleen een heerlijke workout maar er wordt tijdens deze bootcamps specifieke aandacht gegeven aan je looptechniek.

Rob Druppers, voormalig middellang afstand topatleet, verzorgt deze loopclinic. Hylke Bos (maandagen) en Douglas Diebrink (woensdagen) verzorgen, als gebruikelijk, de bootcamps. Voor leden van Sportcentrum Oudenrijn is dit uiteraard gratis maar er mogen tijdens deze speciale bootcamps ook introducés mee doen. De kosten per keer zijn hiervoor € 10. Als je als introducé voor 3 keer inschrijft (jan-feb-mrt) dan kost het € 25!

Inschrijven (max. 20 plekken)
Schrijf je nu in bij de balie van Sportcentrum Oudenrijn, in de hardloopwinkel van Rob Druppers of stuur een mail naar bootcamp@sportcentrumoudenrijn.nl. Doe het direct want er is een maximaal aantal deelnemers vastgesteld (20).

Op de betreffende dagen wordt er vanuit Sportcentrum Oudenrijn gestart om 20:00 uur. De totale training duur circa 1 uur en een kwartier.

Scroll naar boven