Bericht van Douglas

Allen,

Vanaf 01 oktober 2020 zal ik helaas sportcentrum oudenrijn na 8 leuke jaren, waarin ik de mogelijkheid heb gekregen om mij te ontwikkelen naar de personal trainer die ik ben, verlaten. Voor mij als personal trainer heb ik nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen nodig. Deze heb ik buiten het sportcentrum gevonden. 

Het blijft gek, nadat ik hier 8 jaar ongeveer dag en nacht aanwezig ben geweest om het sportcentrum letterlijk te verSTERKen dat ik nu een nieuwe weg in sla. Doelstellingen zijn er om te behalen en om weer nieuwe te kunnen maken. Vandaar deze keuze.

Bovenstaande kan als schokkend worden ervaren. Mocht je nog behoefte hebben om op welke manier dan ook afscheid te nemen, dan kan je je voorstel achterlaten in mijn postvak 😜Haha. 

✌🏻💪🏻 Don’t workout, TRAIN!

Douglas 

Scroll naar boven