fbpx

Alpe d’HuZes, een groot succes!

Op 5 juni hebben Linda en ik de Alpe d’HuZes gereden. Linda heeft de berg 3 keer beklommen zoals ook haar doel was. Mijn doel was 4 keer, maar uiteindelijk heb ik hemook nog voor een vijfde keer beklommen. Het was een pittige dag, bij de eerstebeklimming was het bovenop de berg -2°C, en dan bezweet zijn en afdalen in de vrieskou…. En in de middag werd het uiteindelijk 30°C.

Prachtige ervaring
Een flinke fysieke en mentale uitdaging dus. Maar wel een hele mooie ervaring. Het saamhorigheidsgevoel dat de mensen je geven op de berg is gigantisch. Je wordt de hele dag (ik ben gestart om 4:30 s’ochtends en gefinisht rond 20:00 s’avonds) aangemoedigd, er staan DJ’s, muzikanten en naast de trieste emoties wordt er ook een feest van gemaakt. Van ons team (7 fietsers) hebben sommigen wel en sommigen niet hun doel gehaald, maar iedereen is zonder problemen weer thuis gekomen en kijkt terug op een mooie dag.

Opbrengst
Als team hebben we ongeveer €32.000 (defintieve bedrag is nog niet bekend) bijeengebracht en de teller van het hele evenement staat nu op 12,3 miljoen. En daarkomen uitstaande betalingen nog bij. Ook de voorbereiding heeft veel mooie ervaring met zich mee gebracht. Zoals een schaatsavond, een bierproverij en de spinningmarathon op de sportschool die we hebben georganiseerd, dat was heel leuk om te doen. Bij deze wil ik sportcentrum Oudenrijn en jullie persoonlijk nogmaals bedanken voor jullie support.

Scroll naar top