NB 11 juni (abonnementen en collega’s)

Beste leden,

Het is tijd om jullie te informeren over de wat meer administratieve kant van de zaak: de abonnementen van de Fitness & Health. Hoop dat je even de tijd neemt om dit door te nemen. Daarnaast zijn er wat mutaties te melden m.b.t. onze collega’s en afsluitend iets over onze strategie, die wij deze periode hanteren.

Abonnementen

Het is door de lange lockdown(s) en de diverse keuzemogelijkheden best een ingewikkeld proces geworden. Wij proberen het onderstaand zo kort en duidelijk mogelijk uit te leggen, maar schroom niet om contact met ons op te nemen als het niet duidelijk genoeg is. Het zou heel vervelend zijn als er over dit onderwerp ontevredenheid ontstaat.

Algemeen

 • Herhaling keuzemogelijkheden
  • De gemiste tijd wordt 100% achter het abonnement geplaatst
  • De gemiste tijd wordt 50% achter het abonnement geplaatst
  • De gemiste tijd wordt niet achter het abonnement geplaatst
 • Je mag achteraf nog van keuze wijzigen
 • Voor vragen en/of opmerkingen graag mailen naar info@sportcentrumoudenrijn.nl
 • Graag even geduld m.b.t. de reactietijd. Wij doen echt ons best om je zo snel mogelijk te helpen

Abonnement met betaling door middel van automatische incasso

 • De abonnementsgelden voor de maanden maart, april en mei zijn (nog) niet geïncasseerd
 • Afhankelijk van je keuzes en einddatum van je abonnement wordt dit de komende maanden of in een keer “ingehaald”.
 • LET OP: als je de afgelopen maanden nog geen keuze hebt doorgegeven dan hebben wij het volgende gedaan:
  • De periode van 15-12-20 tot 1-3-21 heb je al betaald en die tijd hebben we nu (nog) niet achter je abonnement geplaatst
  • De periode van 1-3-21 t/m 18-5-21 hebben we achter de einddatum van je huidige abonnement geplaatst. Als deze periode ingaat dan incasseren we de abonnementsbijdrage die daarbij hoort. Anders gezegd, de periode van 1-3-21 t/m 18-5-21 die je niet kon sporten heb je ook niet betaald. Dat verplaatst zich na de einddatum van je huidige abonnement.
  • Dit is een vorm van keuze 2. Nogmaals, in overleg met ons mag je achteraf nog gebruik maken van de keuzemogelijkheden die wij hebben bepaald. Wij kunnen het altijd nog, in overleg met jou, corrigeren.
 • Het abonnementsgeld voor de maand juni wordt volgende week geïncasseerd (circa 2,5 week later dan gebruikelijk).
 • Het abonnementsgeld voor de maanden vanaf juli wordt eind van maand geïncasseerd (zoals gebruikelijk).

Abonnement met directe (vooraf) betaling

 • Afhankelijk van je keuze wordt de verloren tijd achter de einddatum van je abonnement geplaatst
 • Heb je nog geen keuze doorgegeven laat het ons weten door een mail te sturen aan info@sportcentrumoudenrijn.nl

Collega’s komen en gaan

Drie collega’s van de Fitness & Health gaan Sportcentrum Oudenrijn verlaten. Dat vinden wij echt helemaal niet leuk maar het afgelopen, zeer bijzondere jaar, is ook een tijd van bezinning geweest en de redenen die zij hebben aangeven zijn heel realistisch en begrijpelijk.

Liana Blom gaat ons per 26 juli, na een periode van 13 jaar!! verlaten. Zij gaat zelfstandig verder als Personal Trainer en sportmasseuse. Jester van de Burgwal gaat fulltime, als assistent-manager, aan de slag bij een kledingwinkel in Batavia stad (Lelystad). Stella Rijks, momenteel al een paar maanden in Ghana, weet nog beter waar haar echte passie ligt en die gaat ze achterna! Vanzelfsprekend gaan we nog persoonlijk afscheid nemen. Nogmaals, helemaal niet leuk dit, maar wij wensen ze oprecht alle goeds voor de toekomst!

We zijn hierdoor uiteraard al op zoek gegaan naar nieuwe collega’s. Tijdens de lockdown was er al een vacature voor de fitness en die is gelukkig ingevuld. Op 19 mei, de dag van de heropening, is Peter Zoontjes ons team komen versterken als fitnessinstructeur en personal trainer. Misschien ben je hem al tegengekomen.

Afsluitend

Wij zijn nog steeds SUPER BLIJ dat het sportcentrum weer open is en dat blijven we even herhalen hoor. Het blijft namelijk heerlijk om te melden…

Wellicht heb je gemerkt dat wij ons eerst focussen om jou te helpen bij het opstarten. Wij hebben daarom ook bewust nog geen externe marketing gedaan voor nieuwe leden. Die melden zich wel degelijk spontaan aan en zijn zeer welkom, maar de aandacht is de komende weken nog echt op jou gericht. Zo is bijvoorbeeld onze bezitting op de fitnessvloer uitgebreider dan gebruikelijk.

Geef dus aan als we je kunnen helpen.

Heel fijn weekend!!

 

Team Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

Scroll naar boven