fbpx

Aantal collega’s gaan ons verlaten…

Helaas zullen er een aantal collega’s ons verlaten. Zeker (en gelukkig) niet omdat ze het niet naar hun zin hebben bij ons maar ze gaan verder met hun carrière. Wij zijn uiteraard bezig om hun plek op een goede manier in te vullen.

Marcelino:
onze zumbakoning stopt na vele jaren en gaat zich nu verder richten op zijn eigen bedrijf HealingSpace (Opleidingsinstituut voor Natuurlijke Geneeswijzen). Al die jaren kwam hij voor dat ene uurtje zumbales speciaal naar het Sportcentrum gereden! Wij (en ik weet ook zeker dat wij namens je “fans” spreken) zullen je missen! Veel succes verder!

Hylke:
onze veelzijdige collega ((medische)fitness, groepslessen en onderhoud) heeft zijn opleiding fysiotherapie afgerond en gaat als fysiotherapeut aan de slag in een praktijk in Maarssen. Veel succes daar! Overigens, het kan best zijn dat Hylke nog wel eens te spotten is in het sportcentrum want hij is zeker bereid om af en toe een uurtje in te vallen als groepslesdocent.

Carola:
de gezellige Brabantse van de fitnessbalie gaat haar carrière verder doorzetten voor de klas!
Ze heeft de PABO afgerond en gaat nu aan de slag als juf Carola. Veel succes!

Marion:
de vrolijke Marion van de fitnessbalie en de kinderopvang gaat fulltime aan de slag als salesmedewerker bij Opel.  Ze zal voor ons nog wel back-up staan, dus wellicht zal ze af en toe nog in de kinderopvang of achter de balie te zien zijn.  Veel succes bij je nieuwe baan!

Mark:
hij was nog niet zo heel lang bij ons aan het werk, maar gaat nu stage lopen voor zijn opleiding tot fysiotherapeut. Helaas heeft hij dan geen tijd meer om bij ons in de fitness te staan. Succes op je stage!

Scroll naar boven