NIEUWSMeer nieuws

 • Gezocht: baliemedewerkster oproepbasis Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Gezocht: kidzclubmedewerkster oproepbasis Sportcentrum Ou...

  LEES MEER

Virtual reality gaming in Sportcentrum Oudenrijn

Op zoek naar een unieke ervaring? Kom virtual reality gamen in Sportcentrum Oudenrijn! Kijk films, race in een formule-1 auto, schiet op zombies of drum jezelf door een virtuele wereld. Zet de virtual reality bril op en waan je in een levensechte wereld. Het ideale uitje met vrienden, familie of collega's! 
 
Vernieuwd: speel nu ook Beat Saber bij Sportcentrum Oudenrijn!
 
Wanneer je de VR-ruimte bij Sportcentrum Oudenrijn huurt, kun je tegelijkertijd 3 games spelen. Beat Saber, de Shootergame en de racing game. Ook kun je films kijken in 3D. De ruimte is te huur per uur. Er is plaats voor groepen tot ongeveer 12 personen. Uiteraard is er altijd een begeleider bij die je op weg helpt!
 
Maak gebruik van ons introductieaanbod en betaal slechts €99 of €129 euro. Dat is al vanaf €10 per persoon. (Doordeweeks betaal je slechts €99 en in het weekend €129). 
 
Nieuwsgierig naar de verschillende games? Hieronder staat over elke game wat meer informatie:
 
Racing game:
Zo levensecht dat je vergeet dat het een game is! Altijd al eens een Formule 1 auto willen besturen? Met de VR-bril op, het geluid van de auto op je oren, een stoel die beweegt en pedalen en een stuur die levensecht zijn kan dat nu. Gewoon in Sportcentrum Oudenrijn! 
 
Shooter game:
Speel de shootergame en ga gezamenlijk als ‘Special Forces’ een verlaten schoolgebouw in. Lukt het jullie om, uitgerust met een wapen en een zaklamp, de zombies uit te schakelen? Hier alvast een voorproefje: VR promo 1. Kun jij ze verslaan? 
 
Beat Saber game:
Zet je VR-bril op, pak in beide handen je lichtgevende saber vast en 'sla' de muzieknoten kapot op het ritme van de muziek. Nieuwsgierig? Zie dit filmpje, maar pas op, want dit is heel verslavend! Een ideaal spel voor jong en oud.
 
Daag je vrienden of familie uit en ervaar de unieke combinatie van virtual reality, 4D én multiplayer! Ook perfect voor groepen of bedrijfsuitjes. Direct een game boeken? Klik hier. 
 

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

 

 

NIEUWS Meer nieuws

 • Gezocht: baliemedewerkster oproepbasis Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Gezocht: kidzclubmedewerkster oproepbasis Sportcentrum Ou...

  LEES MEER