• Topfit in een supersfeer

NIEUWSMeer nieuws

 • Renske Wassenaar als groepslesdocent bij Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn ...

  LEES MEER

Yoga bij Sportcentrum Oudenrijn

Sportcentrum Oudenrijn biedt maar liefst vijf verschillende vormen van yoga aan. Het mooie van yoga is, is dat het voor iedereen een andere aanvulling kan geven op je dagelijks leven. Voor de een is yoga een vorm van ontspanning. Terwijl het voor de ander een manier is om het lichaam juist soepel te houden. Welke vorm van yoga je ook kiest, intensief of juist rustig, Sportcentrum Oudenrijn heeft het!

Iyengar based yoga

Bij Iyengar based yoga gaat het om het leren van de juiste techniek. Precisie en techniek zijn de sleutelwoorden van Iyengar based yoga. 'Door je lichaam zo exact mogelijk in balans te brengen, ontwikkel je uiteindelijk ook de geest' aldus de grondlegger B.K.S Iyengar. De nadruk bij deze les wordt gelegd op  kracht, weerstand, flexibiliteit en balans. Dit is een prima les om mee te beginnen en de juiste techniek onder de knie te krijgen.

Clubyoga

De oorsprong van Clubyoga ligt in het verre oosten waar veel mensen yoga en tai-chi beoefenen. De les vormt een combinatie van tai-chi, yoga en pilates. Deze holistische les brengt het lichaam in harmonie en balans. Het verbetert je concentratie en verhoogt je zelfbewustijn. De les wordt gegeven op basis van het clubjoy-principe. Dat betekent dat je drie maanden hetzelfde programma volgt. Daarna ga je weer verder met een ander uitdagend programma van clubjoy. Ben je op zoek naar een vorm van inspanning en ontspanning? Dan is clubyoga iets voor jou!

Evening yoga flow

Dit is een heerlijke les om even de dagelijkse beslommering achter je te laten en alle aandacht naar binnen te brengen. Laat de dag los en de energie stromen en ga heerlijk relaxed naar huis. Je werkt aan het lichaamsbewustzijn om zo beter om te gaan met de drukte van ons hedendaagse bestaan. Dit is echt even een moment helemaal voor jou alleen.

Vinyasa yoga flow

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. Vinyasa yoga staat beter bekent als flow yoga. Een fijne les als je met veel onrust kampt (piekeren, onzekerheid, malende gedachten) kan deze vorm van yoga goed helpen om 'uit je hoofd en in je lijf' te komen. Dat komt omdat het zwaardere en dynamische oefeningen zijn die meer aandacht en inspanning vragen.

Yoga is een goede manier om het lichaam te stretchen, te versterken en te ontspannen. Kom naar Sportcentrum Oudenrijn en ervaar wat yoga voor jou kan doen! Wil je kennis maken met de Yoga bij Sportcentrum Oudenrijn? Geef je dan nu op voor een kennismaking. Vul hieronder je gegevens in, klik op verzenden en we nemen zo snel als mogelijk contact met je op. 

 • *
 • *
 • *
 • * velden zijn verplicht.

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

 

NIEUWS Meer nieuws

 • Renske Wassenaar als groepslesdocent bij Sportcentrum Ouden...

  LEES MEER
 • Mariska de Wilde als yogadocent bij Sportcentrum Oudenrijn ...

  LEES MEER