• Topfit in een supersfeer

NIEUWSMeer nieuws

 • Hard werken, voedingspatroon op orde brengen en gezellighei...

  LEES MEER
 • Laat je sporthart spreken en wordt beweegmaatje!   ...

  LEES MEER

Leer gezond en gevarieerd eten

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afslanken? Of heb je vragen over voeding? Sportcentrum Oudenrijn helpt je hierbij met voedingsadvies! Zowel leden als niet-leden kunnen het voedingsprogramma van Sportcentrum Oudenrijn volgen.

Dieetplaneet

Leefstijl 

Samen met (sport) dietiste Marit van Overveld bekijk je je leefstijl en voedingspatroon, stel je persoonlijke doelen en krijg je voedingsadviezen op maat. Heb je al vaker geprobeerd je bewuster met je voeding om te gaan maar is het je niet gelukt? Met de intensieve coaching en motivering van onze diëtiste Marit zul je eegezonde leefstijl ontwikkelen met blijvend resultaat.

Sport & Voeding 

Of je nu een topsporter, een wedstrijdsporter of op recreatief niveau sport, een gezonde voeding is altijd belangrijk om fit en energiek te blijven. Maar wanneer je veel intensief sport, is een optimaal voedingspatroon nog eens extra belangrijk! De juiste voeding helpt je bij het neerzetten van een top sportprestatie. Goed eten en drinken heeft namelijk invloed op je prestatievermogen. Als sportdiëtiste maakt Marit een individueel voedingsplan wat is aangepast op jou leefstijl, doel en voorkeuren. Er wordt gekeken naar je trainingsschema, de duur, de intensiteit van je trainingen en de tijden waarop je traint. Iedere sport is weer anders, dus iedere sport heeft andere voedingseisen.

Wil je meer weten? En benieuwd naar jouw voedingsadvies op maat? Maak dan een afspraak via 088-3438000 of mail naar afspraak@dieetplaneet.nl

Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor iedereen wat te beleven is.

 

NIEUWS Meer nieuws

 • Hard werken, voedingspatroon op orde brengen en gezellighei...

  LEES MEER
 • Laat je sporthart spreken en wordt beweegmaatje!   ...

  LEES MEER